Spring naar inhoud

Administratiekosten

Administratiekosten:

Hoeveel kost het uitbesteden van een administratie?
De prijzen die een administratie- of accountantskantoor in rekening brengt zijn niet Administratiekostenwettelijk geregeld. De tariefstelling is vrij. Het is afhankelijk van het soort werk en van de functionaris die het werk moet doen. Voorkom vervelende verrassingen en maak vooraf goede afspraken. LRC Financiële Dienstverlening brengt vooraf een offerte uit waarin staat wat de geschatte kosten zijn van de jaarlijks terugkerende werkzaamheden, zoals het verzorgen van belastingaangiften, boekhouding of salarisadministratie. Bovendien geven wij aan wat de uurtarieven zijn voor de overige werkzaamheden.
Wij brengen u achteraf per maand de door ons bestede uren, kilometervergoeding en kosten voor het voeren van de salarisadministratie in rekening.
Uiteraard kunt u zelf ook besparen op de kosten van onze werkzaamheden. Dit is onder andere afhankelijk van de frequentie van aanlevering (week/maand/kwartaal/jaar), manier van aanlevering (schoenendoos of keurig bijgehouden) en bijvoorbeeld het zelf (deels) verwerken van de boekhouding.